Myprotein Pilleboks

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Myprotein Pilleboks?

Myprotein pilleboks er det perfekte supplement tilbehør designet for å effektivt lagre alle dine tabletter og kapsler for daglig bruk.

Hva er fordelene med Myprotein Pilleboks?

MyProtein pilleboks er delt inn i fem interne oppbevaringsrom for trygg oppbevaring av en rekke tabletter og kapsler for hele dagen.

Hvem er Myprotein Pilleboks egnet for?

Dette er et veldig nyttig tilbehør for alle som ønsker å organisere sitt daglige kosttilskuddsregime.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Hold tabletter & kapsler organisert
  • Lommestørrelse
  • Enkel å bruke & lagre

Anbefalt bruk

Brukes for å holde kapsler og tabletter trygt og organisert.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Pilleboks

Velg bilde

Myprotein Pilleboks