• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

Eggehvite-Pulver

Nå tilgjengelig som frittgående!

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr159,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Eggehvite-Pulver?

Vår Eggehvite-Pulver er en spraytørket oppløselig, eggprotein, produsert direkte fra eggehviter og har et høyt proteininnhold med over 80% protein per servering.

Fordeler med eggehvite-pulver

Høyt proteininnhold vil bidra til vekst og opprettholdelse av muskelmasse. Hver 3,1 gram Eggehvite-Pulver er det samme som å spise ca 1 medium egg. Det lave fett (0,1 g) og karbohydratinnholdet (1,3 g) også gjør dette produktet til et ideelt valg for alle som ønsker å redusere kroppsfettet.

Hvem passer Eggehvite-Pulver for?

Eggehvite-Pulver er egnet for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein eller for alle som leter etter en kilde til protein før eller etter trening.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Høyt proteininnhold (80%)
 • Bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse
 • Lavt innhold av fett

Anbefalt bruk

Protein bidrar til vekst og vedlikeholdelse av muskelmasse. For å få disse fordelene med produktet anbefaler vi at du tar 1 stor scoop (30g) sammen med 150-250ml vann eller melk i en Myprotein shaker, 30 minutter før og/eller etter din trening. Alternativt kan du ta det når som helst på dagen for å øke ditt daglige proteininntak.

Oppbevares et romtemperert og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for bruk sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Gluten og produkter av disse

Uten smak:Eggehvite -pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1427 kJ/336 kcal 428 kJ/101 kcal 5%
Fett 0.3 g 0.1 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 5.3 g 1.6 g 1%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Protein 78 g 23 g 46%
Salt 3 g 0.9 g 15%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

3.5

3.5

(2 anmeldelser)

 • 5    0
 • 4    1
 • 3    1
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Bra protein for pengene

Generelt:

4

Mixabilitet:

2

Smak:

2

Effektivitet:

5

Har ikkje prøvd eggekviteprotein før, denne gir veldig mykje protein per scoop med ingen svinn til smakstilsetninger bortsett fra 0.9g salt per scoop. Eggekvite er ein komplett proteinkilde med alle aminosyrene til stades. Men, smaken er IKKJE god og den blander seg veldig dårlig, den virker faktisk hydrofob når eg blander den med væske. Ikkje bruk shaker, blir berre ein haug med skum. Bruk lunka vatn og hiv pulveret oppi, rør forsiktig og la det sitte der i 15-20 min. Rør så litt til, på dette punktet skal det meste vere oppløyst. Eg heldt meg for nasen når eg drikk det fordi ettersmaken er horribel. Så tek eg ein slurk med vatn før eg deretter slepp taket på nasen. Dette funker greit, merker ikkje smaken slik, men om du er kresen i matveien så berre gløym dette pulveret med mindre du er god på å mixe inn hummer & kanari for smakens skyld. Alternativ: Bland 1 scoop med eit egg + litt salt og steik det, dette gir ein tjukk protein-egg pannekake som funker bra som lunch. Smaker betydelig betre enn å drikke det. Får 4 stjerner pga fæl ettersmak men ellers er det toppers!

Thu Jun 29 17:12:45 BST 2017 av Swolemanship

Rent produkt, men skummer

Generelt:

3

Mixabilitet:

1

Smak:

4

Effektivitet:

4

Proteinpulveret er tilnærmet smakløst og er for mange allergikere et trygt proteinpulver. Problemet er at eggehvitepulveret skummer VELDIG, så regn med at minst 20% av shaken blir kastet hver eneste gang, med mindre man spiser så mye skum at magen blir full av luft/gass. Hadde det ikke vært for alt skummet, hadde proteinpulveret fått totalt 5/5. Siden det er veldig få low FODMAP proteinpulver tilgjengelig, kommer jeg fortsatt til å kjøpe dette pulveret gang på gang.

Passer bra med:

Brun ris protein og CarniPro.

Tue Apr 04 10:34:04 BST 2017 av Rune

Eggehvite-Pulver

Velg bilde

Eggehvite-Pulver
Back to top