Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Eggehvite Pulver

Eggprotein i et praktisk pulver

  • Vegetariansk
  • Glutenfri
NOK

Eggehvite Pulver

Eggprotein i et praktisk pulver

  • Vegetariansk
  • Glutenfri
NOK

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Ekspresslevering Tilgjengelig
Om bestilt før 20.00, levert med kurer neste virkedag. Tilgjengelig for ordre sendt før 20.00 (14.00 i helga og offentlige helligdager) for levering neste virkedag. Gjelder de fleste leveringsadresser innen Storbritannia.

Hvis jeg ikke er helt fornøyd med min vare?

Vennligst se vår returrett og policy-

Kundeomtaler

Overall Rating : 4.0 / 5 (3 anmeldelser)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste Kundeanmeldelser

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Perfekt til å lage egen bakemiks

Kjøpte eggehvitepulver for å lage melmiks til baking. Pulveret er perfekt til dette. En blanding av 60% Casein, 20% Whey og 20% eggehvitepulver gir stabilitet og perfekte resultater for Low Carb bakst. Veldig fornøyd både med kvalitet og pris.

Var denne hjelpsom?

Ja (0) Nei (0)
Rapporter denne omtalen

Bra protein for pengene

Har ikkje prøvd eggekviteprotein før, denne gir veldig mykje protein per scoop med ingen svinn til smakstilsetninger bortsett fra 0.9g salt per scoop. Eggekvite er ein komplett proteinkilde med alle aminosyrene til stades. Men, smaken er IKKJE god og den blander seg veldig dårlig, den virker faktisk hydrofob når eg blander den med væske. Ikkje bruk shaker, blir berre ein haug med skum. Bruk lunka vatn og hiv pulveret oppi, rør forsiktig og la det sitte der i 15-20 min. Rør så litt til, på dette punktet skal det meste vere oppløyst. Eg heldt meg for nasen når eg drikk det fordi ettersmaken er horribel. Så tek eg ein slurk med vatn før eg deretter slepp taket på nasen. Dette funker greit, merker ikkje smaken slik, men om du er kresen i matveien så berre gløym dette pulveret med mindre du er god på å mixe inn hummer & kanari for smakens skyld. Alternativ: Bland 1 scoop med eit egg + litt salt og steik det, dette gir ein tjukk protein-egg pannekake som funker bra som lunch. Smaker betydelig betre enn å drikke det. Får 4 stjerner pga fæl ettersmak men ellers er det toppers!

Var denne hjelpsom?

Ja (2) Nei (0)
Rapporter denne omtalen

Rent produkt, men skummer

Proteinpulveret er tilnærmet smakløst og er for mange allergikere et trygt proteinpulver. Problemet er at eggehvitepulveret skummer VELDIG, så regn med at minst 20% av shaken blir kastet hver eneste gang, med mindre man spiser så mye skum at magen blir full av luft/gass. Hadde det ikke vært for alt skummet, hadde proteinpulveret fått totalt 5/5. Siden det er veldig få low FODMAP proteinpulver tilgjengelig, kommer jeg fortsatt til å kjøpe dette pulveret gang på gang.
Passer bra med:
Brun ris protein og CarniPro.

Var denne hjelpsom?

Ja (2) Nei (0)
Rapporter denne omtalen