• Vegansk

    Vegansk

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Jern Pluss

100% av anbefalt jerninntak

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr29,00
Utsolgt

Produktoversikt

Jern Pluss inneholder 100% av anbefalt jerninntak, noe som vil bidra til den normale dannelse av røde blodceller og hemoglobin; og til den normale transport av oksygen i kroppen. Vi har også tilsatt folsyre.

I tillegg har vi også tilsatt en blanding av andre ingredienser, blant annet vitamin C, som øker absorpsjonen av jern og kobber, som igjen bidrar til normal jerntransport i kroppen. På toppen av dette har vi også tilsatt vitamin A og B2, som vil bidra til normal jernmetabolisme.

Vitamin C bidrar også til normal kollagenformasjon, for den normale funksjonen av ben og brusk. Dette vil også hjelpe med støtte til nerve- og immunsystemet.

Nøkkelfordeler

  • 100% av anbefalt jern-inntak
  • Jern bidrar til normal dannelse av røde blodceller
  • Tilsatt vitamin C og folsyre

Anbefalt bruk

Ta 1 tablett daglig.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Egnet for vegetarianere og veganere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Fortykningsmiddel (Mikrokrystallinsk cellulose), Vitamin C, Jern (Ferrous Fumarate), Antiklumpemidler (Magnesiumstearat, Silisiumdioksyd), Vitamin A (Retinylacetat), Kobbersulfat, Folsyre, Vitamin B2.

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 tablet

Servings Per Container - 30 (30 Tablets), 90 (90 Tablets)

Nutritional Information

    Per Serving *RI
Vitamin A   400 µg 50%
Vitamin C   80 mg 100%
Riboflavin   0.7 mg 50%
Folsyre   800 µg 400%
Jern   14 mg 100%
Kobber   1 mg 100%

 

*Referanseinntak hos en gjennomsnittlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Jern Pluss

Velg bilde

Jern Pluss
Back to top