Kokosnøttolje Softgel

Sunn kosttilskuddsolje

Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr109,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Kokosnøttolje Softgels?

Kokosolje innkapslet i praktiske kaplser, klare til å konsumeres. Kokosolje er ofte ansett som den sunneste kosttilskuddoljen som eksisterer på grunn av sitt rike innhold av laurinsyre og andre middelslage vegetabilske fettsyrer. Kokosoljen som brukes i disse kapslene er sukkerfri.

Fordeler med Kokosnøttolje Softgels

Kapsler med kokosolje er en stor kilde til mellomlange vegetabilske fettsyrer (MCT’s). Hver kapsel gir en kombinasjon av kaprylsyre, kaprinsyre, laurinsyre og myristinsyre. Fordelen med disse kapslene fremfor vanlig kokosolje er at de er perfekte når du er på farten, slik at du får et regelmessig inntak av sunne fettsyrer.

Hvem Kokosnøttolje Softgels egnet for?

Kapsel med kokosolje er ideelle for alle som ønsker å øke sitt inntak av MCT’s. De er perfekte for dem som ønsker de gode egenskapene til kokosolje uten smak, og er den enkleste måten å øke det daglige inntaket av MCT’s på.

Nøkkelfordeler

  • 1000mg kokosolje i hver kapsel
  • Rik på middelslange vegetabilske fettsyrer
  • God kilde til sunt fett når du er på farten

Anbefalt bruk

Konsumér 1 kapsel daglig.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Oppbevar utenfor rekkevidde for små barn. Ikke egnet for vegetarianere.

Ingredienser

Kokosolje (68%), Kapsel (Geleringsmiddel (Gelatin), Glyserin, Farge (Titandioksid)).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 kapsel daglig

Serveringer per beholder - 90 kapsler

Næringsinnhold

  Per kapsel
Kokosilje 1g
  Laurinsyre C12:0 450 mg
  Myristinsyre C14:0 170 mg
  Kaprinsyre C10:0 90 mg
  Kaprylsyre C8:0 90 mg
  Palmitinsyre C16:0 80 mg
  Oljesyre C18:2 70 mg
  Stearinsyre C18:0 25 mg
  Linolsyre C18:2 25 mg

 

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kokosnøttolje Softgel

Velg bilde

Kokosnøttolje Softgel
Back to top