• Vegetariansk

    Vegetariansk

L-Carnitine Kapsler

Kan bidra til økt fettforbrenning

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr149,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

L Carnitine er en betinget essensiell aminosyre, skapt i kroppen fra aminosyrene lysin og metionin. Disse flytende kapslene levere karnitin gjennom et væskebasert leveringssystem , annerleder enn den tradisjonelle pulveriserte formen.

Hver andre flytende Kapsel gir 1g L-karnitin.

L-Carnitine er ideell for alle som leter etter en enkel kilde til L-Carnitine som kan taes i løpet av dagen. Det anbefales å ta en porsjon av L-karnitin 2-3 ganger daglig, med måltider, for best resultat. L-Carnitine bør tas med et sunt balansert kosthold.

Nøkkelfordeler

  • 1g L-carnitine per porsjon
  • Enkel kilde til L-carnitine

Anbefalt bruk

Ta 2 kapsler 1-2 ganger daglig. Best når tatt mellom måltider.

Ikke overgå oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet må ikke brueks som en erstatning for et variert, balansert kosthold. Oppbevar på en tørr, kjølig plass, vekk fra direkte sollys. Oppbevar utilgjengelig for små barn. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

L-Carnitine (47%), Bulking Agent (Glyserol), Vegetariansk Kapsler (HydroxyPropylMethylCellulose), Renset vann.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse-2 Kapsler, 1-2 ganger daglig.

Porsjoner per kontainer - 270 Kapsler (135 servings)

Typiske næringsverdier

      Per porsjon
L-Carnitine   1g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L-Carnitine Kapsler

Velg bilde

L-Carnitine Kapsler
Back to top