• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Linfrøpulver

Perfekt fiberrikt suppelment til kostholdet!

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr109,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Flaxseed Pulver?

Frøene av Flax (eller linfrø) planten har blitt brukt gjennom historien som en kilde for fiber og fettsyrer, som inneholder både løselig og uløselig fiber. Det har sukker, soya, melkeprodukter, fyllstoffer, smaksstoffer og konserveringsmidler, og er kald utfrest for å sikre at pulveret er ikke skadet under produksjonsprosessen.

Fordeler med Flaxseed Pulver

Linfrø er en av naturens rikeste kilder til omega-3 essensielle fettsyrer og er høy i ALA som bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivået i blodet.

Hvem passer Flaxseed Pulver for?

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Super kilde til Essensiell fettsyre
 • Bidrar til vedlikehold av normalt blodkolesterol
 • Ideell for å øke kaloriinntaket i kostholdet

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 10g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Egg, Gluten og produkter av disse

Uten smak: Linfrø Pulver (Kalt Frest) (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/3 Scoop (10g)

Serveringer per boks - 25 (250g)

Næringsinnhold

Per 100gPer servering*RI
Energi1890 kJ/450 kcal189 kJ/45 kcal2%
Fett40 g4 g6%
hvorav mettet fett6 g0.6 g3%
Karbohydrater30 g3 g1%
hvorav sukkerarter0 g0 g0%
Protein21 g2.1 g4%
Salt0.07 g0 g0%

 

* Referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen (8400kJ / 2000kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger man en annen smak kan næringsverdiene variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Linfrøpulver

Velg bilde

Linfrøpulver
Back to top