Omega 3 6 9

God blanding av fiske- og planteoljer

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr89,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Omega 3-6-9?

Omega 3-6-9 inneholder en blanding av fiske- og planteoljer, som gir en perfekt blanding av Omega-3, Omega-6 og Omega-9-fettsyrer.

Fordeler med Omega 3-6-9

Omega 3-6-9 inneholder essensielle fettsyrer som er bygget opp av EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre). Begge er langkjedede fettsyrer som har vist seg å bidra til den normale funksjonen av hjertet.

Hvem passer Omega 3-6-9 for?

Dette produktet er anbefalt for alle som mangler Omega-3, 6 & 9 i kostholdet sitt.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • EPA og DHA bidrar til normal funksjon av hjertet
  • Praktisk måte å øke inntaket av Omega 3, 6 & 9
  • Enkel kapselen å ta

Anbefalt bruk

Ta 1 softgel daglig. Anbefales å ta med mat.

Overstig ikke den anbefalte daglige dosen. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Omega 3Fiske-olje (Eicosapentaenoic Syre 18%, Docosahexaenoic Syre 12%), Softgel (Gelatin, Glyserol), Agurkurt-olje, Antioksidant (Vitamin E), Rosmarin Ekstrakt, Naturlig Sitron-olje.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Softgel

Serveringer per beholder - 120 (120 Softgels)

Næringsinnhold

    Per servering *RI
Vitamin E   10 mg a-TE 83%
      Per servering
Total Omega 369 fettsyrer     990 mg
Fiskeolje     400 mg
Linfrøolje (ALA 50%)     300 mg
Solsikkeolje     290 mg

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Omega 3 6 9

Velg bilde

Omega 3 6 9
Back to top