• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein crisps (6 x 25g packs)

Høyt proteininnhold - basert på soya

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr79,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Ved å gi 11 g protein på bare 100 kalorier, er disse Protein crisps det perfekte valget når man leter etter en sunn, men deilig snack. I praktiske 25 g pakker, er disse ideelle for å ha i vesken tilgjengelig når du trenger en protein boost, eller å spise hjemme når du er småsulten. Med 60% mindre arbohydrater og fett enn standard supermarked potetgull, vil disse herlige Protein crisps tilfredsstille dine krav uten avsporing dine diettplaner.

Proteinet som tilbys i dette produktet, som er godkjent av The Vegetarian Society, vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Så plukk opp en boks nå for å sikre at du alltid har en pose for hånden.

Nøkkelfordeler

  • 100 kalorier per pose med 11g proteiner
  • Tilgjengelig i 2 deilig smaker
  • Perfekt alternativ til usunne snacks

Anbefalt bruk

Klar til å spises. Konsumeres som snacks.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys. Konsumeres som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Kan også inneholde gluten, selleri, egg, sennep og sulfitt.

Søt Chili & Rømme: Potetgull (Soyaproteinkonsentrat, Tapicoa og potetstivelse, Fiber (Soya), Potetflak, Salt, Soya Lecitin), Solsikkeolje, Smakstilsetning (Melk), Melkeprotein, Salt.

Barbecue: Potetgull (Soyaproteinkonsentrat, Tapicoa og potetstivelse, Fiber (Soya), Potetflak, Salt, Soya Lecitin), Smakssatt forberedelse (Smakstilsetning (Gluten), Røyk smakstilsetning, Paparikaekstrakt, Capsanthin), Solsikkeolje, Melkeprotein, Salt.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 pakke (25g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per 25g
Energi 1677 kJ/400 kcal 419 kJ/100 kcal
Fett 12.0 g 3.0 g
  hvorav mettet 1.2 g 0.3 g
Karbohydrater 20.0 g 4.9 g
  hvorav sukkerarter 5.0 g 1.3 g
Fiber 17.0 g 4.3 g
Protein 45.0 g 11.0 g
Salt 3.0 g 0.75 g

 

(Næringsinnholdet er basert på Sweet Chilli & Sour Cream-smaken og kan variere fra smak til smak.) 

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein crisps (6 x 25g packs)

Velg bilde

Protein crisps (6 x 25g packs)
Back to top