• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Granola

En søt start på dagen!

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr129,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Frokost er sett på som det viktigste måltidet i løpet av dagen. Derfor synes vi du skal starte den på en super måte med vår Protein Granola.  

Hva er nøkkelfordelene med Protein Granola?

Med hele 37g protein per 100g bidrar Protein Granola til vekst og vedlikeholdelse av muskelmasse. Det er derfor et godt tilskudd til treningen uansett om du løfter eller løper. Dessuten er det en veldig god fiberkilde.

Du kan nå få den i to deilige smaker– velg mellom Sjokolade Caramell med cookie-biter, eller fruktig Røde Bær med ekte bringebær-, jordbær- og tranebærbiter.

Når skal du spise Protein Granola?

Det passer perfekt til frokost, som et snack alene eller som dessert med gresk yoghurt og frukt.  

For enda bedre resultat kan du prøve det sammen med…

Frokost Smoothie – vår naturlige smoothieblanding med høyt proteininnhold er en god måte å starte dagen på. Blandingen inneholder over 19g protein per servering, i tillegg til vitamins A, C, D3, E og B complex.

Vær vennligst oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • Hele 37g protein per 100g
  • God fiberkilder
  • To deilige smaker 

Anbefalt bruk

Bland 3 ss müsli (30g) med 150 ml skummet melk i en bolle og nyt. Beholderen inneholder ca. 25 porsjoner. VIKTIG INFORMASJON: Lagre i den originale emballasjen på et tørt og kjølig sted. Pass på at lokket på beholderen er ordentlig lukket etter bruk. Konsumér som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Egnet for vegetarianere. Pakket i en beskyttende atmosfære.

Ingredienser

Sjokoladekaramellsmak: havregryn (36.5%), Proteinblanding (Soyaprotein, Melkeprotein), Sukker, Sjokoladekjeksbiter (1.5%) (Hvetemel, Sukker, Palmeolje, Kakaosmør, Maismel, Salt, Glukose, Surhetsregulerende (Natriumbikarbonat), Emulgator (Soyalecitin)), Brunt sukker (6%), Rapsolje, Pecannøtter (1.5%), Kakaopulver (1.5%), Aroma (Sulfitter), Fructooligossacharides, Søtningsmiddel (Sukralose). ALLERGENER: For allergener, inkludert kornblandinger som inneholder gluten, se ingredienser i fet skrift.

Red Berry-smak: Fullkornshavregryn (34%), Proteinblanding (Soyaproteinisolat, Melkeproteinkonsentrat), Sukker, Tørkede frukter i varierende proporsjoner (9.3%) (Bringebær, Jordbær, Tranebær), Hvetegluten, Rapsolje, Brunt sukker, Fructooligossacharides, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose). ALLERGENER: For allergener, inkludert kornblandinger som inneholder gluten, se ingredienser i fet skrift. Kan også inneholde nøtter.

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

  Per 100g Per 30g med skummet melk
Energi 1696 kJ/403 kcal 716 kJ/170 kcal
Fett 9.9 g 3.2 g
  hvorav mettet fett 1.7 g 0.6 g
Karbohydrater 39 g 19 g
  hvorav sukkerarter 19 g 12 g
Fiber 5.8 g 1.6 g
Protein 37 g 15 g
Salt 0.90 g 0.47 g

Næringsinnholdet er basert på Sjokoladekaramellsmaken. Velger man en annen smak kan næringsverdiene variere

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortert etter

Perfekt!

Generelt:

5

Mixabilitet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

4

Elsker dette produktet, perfekt til frokosten med mager kesam og bær. Kjempedeilig smak uten å bli altfor kunstig og god chrunch!

Passer bra med:

Meieriprodukter, bær

Wed Apr 20 22:21:46 BST 2016 av Helene Drage

Protein Granola

Velg bilde

Protein Granola
Back to top