• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Hele psyllium Skall

Et godt tillegg til ethvert kosthold

Smak
Pakke
Mengde

Alt 30% når du kjøper noe vegansk! | Ingen kode nødvendig

30% på alt når du kjøper noe vegansk! Ingen kode - rabatten legges til i kassen automatisk i kassen.
20% på alt annet | Bruk koden: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr59,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Hele Psyllium Skall?

Psyllium Skall er det ytre belegget eller "skallet’ av psylliumplanten’s frø. De er en naturlig form av løselig fiber.

Hele Psyllium Skall

Hele Psyllium Skall pulver gir en enkel måte å introdusere fiber i kosten. Denne naturlige kilden til fiber er et flott tillegg til ethvert kosthold.

Hvem passer Psyllium Skall for?

Mange av våre kunder kjøper Psyllium Husks som et middel til å øke deres naturlige kostfiber. I tillegg kunder kjøper også andre produkter fra Utvalget i Helse og Velvære/Kosthold og Slanking.

ADVARSEL: sikre at du drikker nok væske ellers dette produktet kan hovne opp og kunne blokkere halsen. Unngå bruk hvis du har noen gang hatt lidd av øsofageal innsnevring eller svelgevansker .

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • En kilde til naturlig kostfiber

Anbefalt bruk

Ha 300-350ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 2,5g, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

uten smak: Hele psyllium skall (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/2 tsp. (2.5 g)

Serveringer per beholder - 100 (250 g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per serveirng
Energi 910 kJ/218 kcal 23 kJ/5 kcal
Fett 1.8 g 0.045 g
  hvorav mettet fett 0 g 0 g
Karbohydrater 8.53 g 0.2 g
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g
Fiber 70.5 g 1.76 g
Protein 6.55 g 0.16 g
Salt 0 g 0 g

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten sma. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Hele psyllium Skall

Velg bilde

Hele psyllium Skall
Back to top