• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

MCT Pulver

Fettsyrer som fungerer som karbohydrat!

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr169,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er MCT pulver?

Triglyserider med middels kjede (MCT) kommer fra en bestemt klasse av fettsyrer som kroppen din behandler som karbohydrater.

Fordeler med MCT pulver

De fleste fettyper brytes ned i tarmen og reformeres slik at de kan transporteres med blodet. Men MCT absorberes intakt og taes til leveren, hvor de blir brukt direkte til energi.

Hvem er MCT pulver egnet for?

MCT inneholder rundt 8 kalorier per gram, det dobbelte av karbohydrater. Vi anbefaler 5g per dag tatt med vann eller andre kosttilskudd.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Desginert for utholdenhetsutøvere
  • Fettsyre absorbert i leveren
  • 8 kalorier per gram

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 10g, rist og drikk. Bruk 2-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet skrift. Laget i et anlegg som også håndterer Soya, Egg, gluten og lignende produkter.

Uten smak: Medium triglyserid-kjeder (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Melk ), glukosesirup - fast stoff, emulgator (E472c)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 ts. (10g)

Serveringer per beholder - 25 (250g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 3150 kJ/750 kcal 315 kJ/75 kcal 4%
Fett 70 g 7 g 10%
  hvorav mettet 70 g 7 g 35%
Karbohydrater 14 g 1.4 g 1%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Protein 13 g 1.3 g 3%
Salt 0.55 g 0.055 g 1%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

MCT Pulver

Velg bilde

MCT Pulver
Back to top