• Vegetariansk

    Vegetariansk

Micellar Kasein Elite

Langtidsvirkende proteinkilde

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr169,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Micellar Kasein Elite

Micellar Kasein Elite er batch testet gjennom Informed Sport-programmet innenfor rammeverket til the Verdens antidopingbyrå (WADA) og har ISO 17025 akkreditering, som gir deg sikkerhet på at dette produktet er helt fri for naturlig forekommende, forbudte stoffer.

Micellar Kasein er proteiner som utløses sakte og gir 24g proteiner per porsjon. Micellar Kasein produserer et tykt gelé-lag av miceller i mager og blir dermed tatt opp sakte, som gir konisk frigjøring av aminosyrer til blodet. Dette gjør Micellar Kasein til det ideelle proteintilskuddet til å ta mellom måltidene og før sengetid, for sikre muskelene med en kostant strøm av aminosyrer for å støtte muskelrestitusjonen. Dette vil forhinre brudd i metabolismen, som er essensielt for å hindre muskelnedbrytning. Inneholder 6.5g BCAA og 5g glutamin per porsjon. Micellar Kasein Elite er et premium alternativ for enhver idrettutøver som ønsker forlenget frigjørelse av proteiner.

Micellar Kasein har et høyt proteininnhold som bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmassen og vedlikeholde et normalt skjellet.

Nøkkelfordeler

  • 26g proteiner
  • Sakte utløste proteiner
  • 6.5g BCAA per porsjon

Anbefalt bruk

Bland en stor scoop (25g) med 150ml-300ml vann

Ingredienser

For allergener, se ingredienser merket i fet. Laget i et produksjonsanlegg som også håndterer Egg, Gluten og lignende produkter.

Sjokolade: Micellar Kasein (Melk) (91%), Kakaopulver, Smakstilsettere, Søtningsmiddel (Sukralose)

Jordbær: Micellar Kasein (Melk) (95%), Smakstilsettere, Farge (Rødbete-rød), Søtningsmiddel (Sukralose)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 ¼ store scoops (30g)

Porsjoner per beholder - 33 (1kg)

Næringsinformasjon

  Per 100g Per porsjon *RI
Energi 1654 kJ/390 kcal 496 kJ/117 kcal 6%
Fett 1.5 g 0.5 g 1%
  hvorav mettet fett 0.8 g 0.2 g 1%
Karbohydrater 6 g 1.8 g 1%
  hvorav sukker 4 g 1.2 g 1%
Proteiner 88 g 26 g 52%
Salt 0.25 g 0.08 g 1%

* Referanseinntak hos en gjennomsnittlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinformasjonen er basert på versjonen uten smak. Når du velger et alternativ med en annen smak, kan næringsverdiene variere med

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Micellar Kasein Elite

Velg bilde

Micellar Kasein Elite
Back to top