• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Creatine Monohydrate Elite

Godkjent gjennom Informed Sport Range

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr139,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

kreatin monohydrat er gruppe testet gjennom Informert Sport program innenfor rammen av World Anti-Doping Agency (WADA) og vedlikeholder ISO 17025 akkreditering som gir forsikring om at dette produktet er fritt for naturlig forekommende forbudte stoffer.

Hva er kreatin monohydrat?

kreatin monohydrat er ideell for et bredt spekter av forbrukere fra kroppsbyggere til sprintere, men viktigst de som ønsker å forbedre sin kraft, styrke, hurtighet og mager masse.

kreatin monohydrat fordelene?

kreatin monohydrat har vist seg å øke fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitets trening og er ideell for sport som krever høy intensitet, eksplosive bevegelser som kroppsbyggere, styrkeløftere og sprintere.

Hvem passer kreatin monohydrat for?

kreatin monohydrat er helt trygt, og er egnet for alle som deltar i høy intensiv, kort varighets trening. Det kan anbefales å konsumere 3-5g av kreatin monohydrat umiddelbart før trening med en whey protein og karbohydrat blanding for å maksimere absorpsjon og utvinning.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Ideell for styrkebasert sport
 • Kan enkelt blandes med vann
 • Kan hjelpe med å forbedre styrke og kraft

Anbefalt bruk

Ha til en og en halv MP small scoop (5g) til vann, rist og bruk. Bruk 1-2 ganger daglig. Etter 8 uker med fortsatt bruk ta en uke fri og starte periode igjen.

1 x nivå MP Plastic Scoop (liten) veier 3g (ikke inkludert).

Ingredienser

uten smak

100% kreatin monohydrat

Bær eksplosjon

kreatin monohydrat, Aroma, sitronsyre, Farger (Rødbeter rød og amp; Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose®)

.

tropisk

kreatin monohydrat, Aroma, sitronsyre, fargestoff (Karoten), søtningsmiddel (sukralose®).

Næringsinformasjon

Mengde per servering: 5 g kreatin monohydrat

Vær oppmerksom på dette næringsinnholdet er hentet fra versjonen uten smak. Velger du en versjon med smak vil det redusere kreatin monohydrat-innholdet med ca 0,75 g per servering.

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

4.0

4.0

(1 anmeldelser)

 • 5    0
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Fungerer bra

Generelt:

4

Mixabilitet:

2

Smak:

2

Effektivitet:

5

Produkter funker bra. Men du må forberede deg på vektoppgang, 1-3 kilo. Du vil føle deg klumpete når du starter. Men dette går over en uke

Passer bra med:

Vann/proteinpulver

Fri Jul 21 21:24:50 BST 2017 av Mammamia

Creatine Monohydrate Elite

Velg bilde

Creatine Monohydrate Elite
Back to top