• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Creatine Monohydrate Elite

Informed Sport Range

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr70,00
Utsolgt

Produktoversikt

kreatin monohydrat er gruppe testet gjennom Informert Sport program innenfor rammen av World Anti-Doping Agency (WADA) og vedlikeholder ISO 17025 akkreditering som gir forsikring om at dette produktet er fritt for naturlig forekommende forbudte stoffer.

Hva er kreatin monohydrat?

kreatin monohydrat er ideell for et bredt spekter av forbrukere fra kroppsbyggere til sprintere, men viktigst de som ønsker å forbedre sin kraft, styrke, hurtighet og mager masse.

kreatin monohydrat fordelene?

kreatin monohydrat har vist seg å øke fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitets trening og er ideell for sport som krever høy intensitet, eksplosive bevegelser som kroppsbyggere, styrkeløftere og sprintere.

Hvem passer kreatin monohydrat for?

kreatin monohydrat er helt trygt, og er egnet for alle som deltar i høy intensiv, kort varighets trening. Det kan anbefales å konsumere 3-5g av kreatin monohydrat umiddelbart før trening med en whey protein og karbohydrat blanding for å maksimere absorpsjon og utvinning.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Ideell for styrkebasert sport
 • Kan enkelt blandes med vann
 • Kan hjelpe med å forbedre styrke og kraft

Anbefalt bruk

Ha til en og en halv MP small scoop (5g) til vann, rist og bruk. Bruk 1-2 ganger daglig. Etter 8 uker med fortsatt bruk ta en uke fri og starte periode igjen.

1 x nivå MP Plastic Scoop (liten) veier 3g (ikke inkludert).

Ingredienser

uten smak

100% kreatin monohydrat

Bær eksplosjon

kreatin monohydrat, Aroma, sitronsyre, Farger (Rødbeter rød og amp; Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose®)

.

tropisk

kreatin monohydrat, Aroma, sitronsyre, fargestoff (Karoten), søtningsmiddel (sukralose®).

Næringsinformasjon

Mengde per servering: 5 g kreatin monohydrat

Vær oppmerksom på dette næringsinnholdet er hentet fra versjonen uten smak. Velger du en versjon med smak vil det redusere kreatin monohydrat-innholdet med ca 0,75 g per servering.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Creatine Monohydrate Elite

Velg bilde

Creatine Monohydrate Elite