• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Protein Breadsticks

Kjempegode både alene og til måltid!

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr39,00
Utsolgt

Produktoversikt

Protein Breadsticks er proteinrik mini-brødpinner laget med Ekstra Jomfru olivenolje, og er EN perfekt snack som bidrar til å øke proteininntaket når du er på farten.

Disse brødpinnene finnes i to varianter som inkluderer helkorn som er laget av hele hvetemel og en klassisk versjon laget av vanlig hvetemel. Prøv disse proteinbrødpinnenr som snacks på egenhånd eller sammen med andre matvarer som suppe eller en rekke dip.

Hver 25g servering vil gi over 7g protein som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Brødpinner er også lav i sukker. Det høye proteininnholdet er hentet fra soyaproteinisolat som gjør dem egnet for både vegetarianere og veganere.

En fantastisk proteinrik snack, brødpinner er perfekt for alle som ønsker å øke sin daglige proteininntak eller leter etter en alternativ kilde til protein i kostholdet.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 31% proteiner fra soyaprotein isolate
  • To varianter som inkluderer klassisk og en grovere versjon
  • En fantastisk snack - proteinrik og lavt sukkerinnhold

Anbefalt bruk

Klar til å spise. Konsumere som snacks.

Lagres på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys og varme kilder. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring. Velegnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført i fet. Dessuten kan inneholde spor av sesamfrø.

klassisk : Hvete Mel (64%), Hvete Gluten (13%), Ekstra jomfru oliven Olje (10%), Isolat Soya Protein (8%), gjær (4%), Salt (0,8%), Malt Hvete Mel (0,2%).

Helkorn : Hele Hvete Mel (64%), Hvete Gluten (13%), Ekstra jomfru oliven Olje (10%), Isolat Soya Protein (8%), gjær (4%), Salt (1%), Malt Hvete Mel (0,2%).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 25g

Porsjoner per beholder - 4

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering (25g) *RI
Energi 1804 kJ/428 kcal 451 kJ/107 kcal 5%
Fett 10 g 2.5 g 4%
  hvorav mettet 1.7 g 0.4 g 2%
Karbohydrater 52 g 13 g 5%
  hvorav sukkerarter 0.7 g 0.2 g <1%
Fiber 3 g 0.8 g  
Protein 31 g 7.6 g 15%
Salt 1 g 0.25 g 4%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på den klassiske versjonen. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp mot 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Breadsticks

Velg bilde

Protein Breadsticks
Back to top