• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Protein Breadsticks

Protein Breadsticks

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr39,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Protein Breadsticks er proteinrik mini-brødpinner laget med Ekstra Jomfru olivenolje, og er EN perfekt snack som bidrar til å øke proteininntaket når du er på farten.

Disse brødpinnene finnes i to varianter som inkluderer helkorn som er laget av hele hvetemel og en klassisk versjon laget av vanlig hvetemel. Prøv disse proteinbrødpinnenr som snacks på egenhånd eller sammen med andre matvarer som suppe eller en rekke dip.

Hver 25g servering vil gi over 7g protein som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Brødpinner er også lav i sukker. Det høye proteininnholdet er hentet fra soyaproteinisolat som gjør dem egnet for både vegetarianere og veganere.

En fantastisk proteinrik snack, brødpinner er perfekt for alle som ønsker å øke sin daglige proteininntak eller leter etter en alternativ kilde til protein i kostholdet.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 31% proteiner fra soyaprotein isolate
  • To varianter som inkluderer klassisk og en grovere versjon
  • En fantastisk snack - proteinrik og lavt sukkerinnhold

Anbefalt bruk

Klar til å spise. Konsumere som snacks.

Lagres på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys og varme kilder. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring. Velegnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført i fet. Dessuten kan inneholde spor av sesamfrø.

klassisk : Hvete Mel (64%), Hvete Gluten (13%), Ekstra jomfru oliven Olje (10%), Isolat Soya Protein (8%), gjær (4%), Salt (0,8%), Malt Hvete Mel (0,2%).

Helkorn : Hele Hvete Mel (64%), Hvete Gluten (13%), Ekstra jomfru oliven Olje (10%), Isolat Soya Protein (8%), gjær (4%), Salt (1%), Malt Hvete Mel (0,2%).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 25g

Porsjoner per beholder - 4

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering (25g) *RI
Energi 1804 kJ/428 kcal 451 kJ/107 kcal 5%
Fett 10 g 2.5 g 4%
  hvorav mettet 1.7 g 0.4 g 2%
Karbohydrater 52 g 13 g 5%
  hvorav sukkerarter 0.7 g 0.2 g <1%
Fiber 3 g 0.8 g  
Protein 31 g 7.6 g 15%
Salt 1 g 0.25 g 4%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på den klassiske versjonen. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp mot 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Breadsticks

Velg bilde

Protein Breadsticks