• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Muffin Mix 200g

Deilig og proteinrik hjemmebakst

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter || Bruk kode: TRETTINO

- 25% på alt || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr59,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein unike bake protein muffins er et utmerket supplement til mat for alle som liker baking og ønsker et ekstra proteininntak i løpet av dagen i form av en sunn snack. Protein muffins bruker en blanding av proteinkonsentrat, melkeproteinkonsentrat, og eggeprotein som gir en omfattende aminosyreprofil. Alt du trenger å gjøre er å legge melk og stek i ovnen og da har du en delikat snack som kan konsumere når som helst på dagen.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Deilig proteinrik snack
  • En super måte å øke daglig protein-inntak
  • Enkel å lage

Anbefalt bruk

Forvarm ovnen til gass merket 5/190-graders C og ordne muffinsformer av papir. Bland 3 store MP Scoops (100g) med 100 ml melk og 2 ss vegetabilsk / kokosolje og bland sammen (mix bør være relativt tykk). 100g er ca 4 muffins. Legg blandingen til muffins i formene og stek i ovn på gass merke 5 i 12-15 minutter eller til de er gyllenbrune . Tillat muffins å avkjøle i 5 minutter på benken før du legger den på en rist og avkjøles helt.

Ingredienser

Protein Blanding (myse *, melkeproteinkonsentrat *, eggehvite pulver), Karbohydrat blanding (malt havre, dekstrose), Aroma, natriumbikarbonat, linfrø pulver (kald oppmalt). * Fra Melk.

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

    Per 100 g *RI
Energi   1523 kJ/360 kcal 17%
Fett   4.4 g 6%
  hvorav mettet   1.6 g 8%
Karbohydrater   42 g 16%
  hvorav sukkerarter   26 g 29%
Protein   36 g 72%
Salt   3.3 g 55%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Muffin Mix 200g

Velg bilde

Protein Muffin Mix 200g
Back to top