Myprotein-kopp

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein Koppen er perfekt for dine kalde og varme drikker, den rommer 325ml væske og har Myprotein logoen merket på to sider, koppen er 100% egnet for mikrobølgeovn og oppvaskemaskin.

Høyde: 9cm
Bredde: 8cm
Lengde: 8cm 

Nøkkelfordeler

  • Egnet for mikrobølgeovn og vaskemaskin
  • Myprotein merket
  • Perfekt for både kalde og varme drikker

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

Sortert etter

Fin kopp!

Generelt:

5

Normal kopp, fungerer som tiltenkt. Fint MyProtein trykk på to sider av koppen. Perfekt å drikke en kopp kaffe før trening i denne koppen :)

Passer bra med:

Varm og kald drikke, kaffe, te, vann o.l.

Fri Jun 09 19:50:52 BST 2017 av

Myprotein-kopp

Velg bilde

Myprotein-kopp
Back to top