• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Bygg Gresspulver

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr49,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Barley Grass Powder?

Barley Grass er bladet fra Byggplanten og har blitt anerkjent for sin høye konsentrasjoner av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Det har vært antydet at Bygg-gress inneholder alle vitaminer, mineraler og proteiner som er nødvendige for menneskets kosthold, noe som gjør det et flott tillegg til ethvert kosthold.

Fordeler med Bygg Gresspulver

Bygg-gress har også et høyt innhold av klorofyll (25mg per porsjon). Bygg-gress er også anerkjent for sitt høye innhold av peroksyddismutase (SOD) og inneholder 2g fiber per porsjon.

Hvem passer Bygg-gresspulver?

Bygg Gresspulver er ideelt for alle som ønsker å øke det daglige fiberinntaket, i tillegg til økt inntak av viktige vitaminer og mineraler.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 2g fiber per porsjon
  • Høyt innhold av klorofyll (25mg) per porsjon
  • Inneholder en rekke vitaminer og mineraler

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 6g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn, som inneholder gluten, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg og produkter av disse.

Uten smak: OrganiskBygg Gresspulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts. (6g)

Serveringer per beholder - 16 (100g)

Næringsinnhold

 Per 100gPer servering*RI
Energi1600 kJ/383 kcal96 kJ/23 kcal1%
Fett8.3 g0.5 g1%
 hvorav mettet0 g0 g0%
Karbohydrater58 g3.5 g1%
 hvorav sukkerarter0 g0 g0%
Fiber33 g2 g 
Protein25 g1.5 g3%
Salt0 g0 g0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Bygg Gresspulver

Velg bilde

Bygg Gresspulver