Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

THE Whey

Utviklet for overlegen ytelse

NOK 409.0

409 kr

THE Whey

Utviklet for overlegen ytelse

NOK 409.0

409 kr

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Tilgjengelig på lager

Ekspresslevering Tilgjengelig
Om bestilt før 20.00, levert med kurer neste virkedag. Tilgjengelig for ordre sendt før 20.00 (14.00 i helga og offentlige helligdager) for levering neste virkedag. Gjelder de fleste leveringsadresser innen Storbritannia.

Hvis jeg ikke er helt fornøyd med min vare?

Vennligst se vår returrett og policy-

Kundeomtaler

Overall Rating : 5.0 / 5 (3 anmeldelser)
  • 3 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste Kundeanmeldelser

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

This is Thewhey

Etter å ha brukt denne et par uker blandet med melk må jeg si meg meget fornøyd! Helt fantastisk på smak og blander seg veldig lett ut. Opplever heller ikke å få vondt i magen av dette proteinpulveret som jeg gjør av mange andre. Anbefales på det sterkeste!

Passer bra med:

Melk

Var denne hjelpsom?

Ja (2) Nei (1)
Rapporter denne omtalen

Perfekt

Etter å ha prøvd mange typer proteinpulver har jeg nå funnet den jeg kommer til å holde meg til. Det er klart at ettersom dette er proteinpulver får du ikke den smaken som du får med litago, men denne er den beste jeg har smakt, mot andre typer proteinpulver(både andre typer fra myprotein og konkurrenter). Jeg blander stort sett med vann. Næringsinneholdet er slik du er ute etter. Prisen er det heller ikke så mye å si på. Billig i forhold til konkurrenter, det eneste proteinpulveret jeg vet om som er billigere er Impact Whey protein(også fra myprotein) men hvis du har pengene ville jeg heller gått for denne. Litt bedre næringsinnhold og litt bedre smak. Følg meg gjerne på instagram @fitnesslyng
Passer bra med:
vann

Var denne hjelpsom?

Ja (1) Nei (2)
Rapporter denne omtalen

Vanilje

Utrolig godt å ta vaniljesmak i blender med isbiter og melk! Den herlige smaken er kanskje det som stikker seg ut mest, men innholdet i dette proteinpulveret er vel også noe av det bedre jeg har sett
Passer bra med:
Melk, Is, Blender

Mest Hjelpsomme omtalerer

Var denne hjelpsom?

Ja (5) Nei (0)
Rapporter denne omtalen