• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Total Grains Blend

Omfattende blanding økologisk korn

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr161,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Total Grains Blend?

Total Grains Blend er en synergistisk blanding av Kamut, Freekeh, Bokhvete, Teff og Amaranth mel. Dette er høy fiber mat som kan tas i kombinasjon med visse måltider eller brukes som et alternativ til mel når du baker for å forbedre næringsinnholdet i maten.

Total Grains Blend inneholder:

Kamut – er en gammel type hvete og er relatert til durum familien, og det er rikt på proteiner og mineraler som magnesium.

Freekeh – er laget av grønn hvete og er en frokostblanding som går gjennom en steke prosess i sin produksjon.

Bokhvete – til tross for navnet, er det ikke hvete basert korn. Det er faktisk frukt frø.

Teff – høy i fiber, proteiner og mineraler, inkludert jern og kalsium. Det er svært lik Millet og Quinoa, unntatt frø er mye mindre.

Amaranth – er en god kilde av aminosyren lysin. Den inneholder også en rekke mineraler som kalsium, jern, magnesium og er høy i fiber.

Total Grains Blend Fordeler

Total korn blanding inneholder over 10 g protein per 100 g porsjon som vil bidra til vekst og opprettholdelse av muskel masse. Total korn blanding har også over 5 g fiber og er lav i sukker og fett.

Hvem passer Total Grains Blend for?

Total Grains Blend anbefales for alle som ønsker å øke sin daglige fiber og protein inntak. Dette kan legges til matvarer for å forbedre næringsinnholdet så vel som det kan bli konsumert separat som karbohydrat (lav GI) og protein kosttilskudd.

Helsen til alle våre kunder er ekstremt viktig til oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Over 5g fiber per 100g
 • Synergisk blanding av korn
 • Lavt innhold av fett og sukker

Anbefalt bruk

Ha 150ml-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil det være). Ha deretter i 50g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergikere, inkludert gluten, se ingredienser bold. Kan inneholde melk.

Buckhvetemel (30%), Freekeh (Wheat) Mel (20%), KAMUT ™ (Khorasan Hvete Mel) (20%), Teffmel (15%), Amaranthmel (15%)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 1/2 Scoops (50g)

Porsjoner per beholder - 20 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1472 kJ/352 kcal 736 kJ/176 kcal 9%
Fett 2.5 g 1.2 g 2%
  hvorav mettet 0.4 g 0.2 g 1%
Karbohydrater 68 g 34 g 13%
  hvorav sukkerarter 0.6 g 0 g 0%
Fiber 5.2 g 2.6 g  
Protein 11 g 5.4 g 11%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Total Grains Blend

Velg bilde

Total Grains Blend