Bodybuilding

Kostholdet er viktig enten du er ny eller en mer erfaren boduybuilder. Det er derfor ingen overraskelse av kostholdssupplementer er poulære i bodybuilding-miljøet. Det blir ofte sagt at suksess i bodybuilding er 30% trening og 70% kosthold.

Utvalg

Enten du ønsker å bli større, forbedre treningsresultatene, forbedre restitusjonen eller å kvitte deg med uønsket kroppsfett, har vi et stort utvalg for å hjelpe deg. Vårt utvalg i Styrk & Muskler har det ultimate utvalget i proteinpulver, aminosyrer, weight gainers og restitusjonsprodukter for å sikre at du nå målene dine.

Vi anbefaler

Fotball

Kostholdet spiller en viktig rolle når det kommer til regelmessige, krevende fotballtreninger og kamper. Fotballspillere må ha god kondisjon, i tillegg til fart, kraft, smidighet og styrke. Det er essensielt at du har nok energi til å holde nivået oppe i hele 90 minutter, og for de som spiller regelmessig er restitusjon svært viktig.

Utvalg

Vårt store utvalg i supplementer kan gi alle næringsstoffene du trenger for å holde deg på topp når det gjelder. Vi tilbyr et godt utvalg med formler og produkter for sportsprestasjoner, i tillegg til energibarer, som passer for alle fra bedriftsspillere til profesjonelle lag.

Vi anbefaler

Rugby

Selv om fokuset varierer, avhengig av posisjonen du spiller, trenger gode rugbyspillere en kombinasjon av fart, smidighet, kraft og styrke. For å møte disse fysiske kravene, er det essensielt at individene følger en detaljer og strukturert kostholdsplan.

Utvalg

Brukt av St. Helens RFC, Castleford Tigers & Exeter Chiefs, er vårt utvalg av proteinpulver, styrkeprodukter, restitusjonsformler og gain supplementer et ideelt valg for rugbyspillere på alle nivå.

Vi anbefaler

Boksing / MMA

Kampsporter som boksing og MMA krever en svært god fysisk form. Fitnessnivået du trenger for å være suksessfull i denne sporten, gjør kostholdet til en essensiell del av de fysiske forberedelsene.

Utvalg

Vårt utvalg av boksing- og MMA-produkter er laget spesielt med tanke på kampsportsutøvere.

Utvalget inkluderer et utvalg av proteiner, karbohydrater og restitusjonsprodukter som er perfekt for profesjonelle eller andre som ønsker å ta treningen til et nytt nivå.

Vi anbefaler

Løping

De fysiske kravene for løping, krever en strukturert kostholdsplan, uansett om du trener langdistanse eller kortdistanse. Ved hjelp av en strukturert kostholdsplan som passer dine behov, får du så mye som mulig utav treningsøktene og du kan forbedre resultatene merkbart.

Utvalg

Vårt store utvalg i løpeprodukter har produkter med karbohydrater og proteiner, laget for å hjelpe deg å fortsette når det virkelig teller.

Vi har et utvalg av oppskrifter pakket med karbohydrater, vitaminer og mineraler laget for å gi kroppen vedvarende energi, om det skulle være en 5km løpetur eller 50km maraton.

Vi anbefaler

Sykling

Sykling er en av de mest krevende sportsgrenene man kan driver med, og ernæring spiller en viktig rolle for syklisters suksess. Intensiteten og innsatsen krever en kostholdsplan som gir energi, kraft og utholdenhet.

Utvalg

Vårt utvalg av Energi & Utenholdenhetsprodukter er spesielt laget for sykling og andre utholdenhetssporter.

Utvalget inneholder forskjellige typer produkter, inkludert PRO:LONG.

De som ønsker å forbedre sine personlige rekorder kan også prøve Beta Alanine eller Citrulline Malate for å yte maks når det virkelig gjelder.

Vi anbefaler