Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

Liam

27 år gamle Liam fra Newcaste har en arvelig synsdefekt som gjør at man mister synet. Med hjelp fra førerhunden sin og trening har Liam klart å finne livsgnisten igjen, og føler at han har en ny mening og lidenskap.

"Jeg kunne nesten ikke forlate leiligheten min, og jeg hadde ikke selvtillitt i det hele tatt. Når jeg fikk min første førerhund foreslo noen at jeg skulle begynne å trene på helsesenteret, så jeg prøvde. Jo mer jeg trente og fordypet meg, dess mer selvtillitt fikk jeg. De som jobbet på studioet foreslo at jeg skulle prøve meg som PT, og jeg har ikke sett meg tilbake siden."


Stephanie

Stephanie er perseonlig trener og self-love talsmann. Hun gjennomgikk en turbulent reise til en sunnere kropp og et gladere sinn.

"Jeg ente opp med å forsømme flere forhold siden jeg var sykelig opptatt av trening. Jeg kunne knapt ha en samtale om annet enn trening og kosthold. Når jeg nesten mistet mamma snudde det. Jeg har mistet kjæresten min, bestemor og nesten mamma, og jeg bekymrer meg om å spise en brødskive. Det er bare trist og sykt. Jeg elsker å trene hardt og å oppnå resultater, og det er greit, men det er heller ikke noe galt med å ha den kroppen man har."

Naomi

Tobarnsmor Naomi Houldsworth-Gregson slet aldri med å holde seg i form før hun fikk barn. Etter fødsel nummer to slet hun med å komme tilbake i form, og følte seg sliten, ensom og skuffet over kroppen sin. Hun skjønte at hun måtte prøve noe nytt.

"Etter å født 2 barn tenkte jeg at jeg skulle sprade ut av sykehuset i mine str 8 jeans, men det skjedde ikke. Jeg prøvde å redusere kalloriinntaket til et sykelig nivå. Jeg hadde ikke energi til å trene, ingen energi til å være sosial, ingen energi til noe egentlig, siden jeg spiste så lite. Det var en utrolig ensom tid. Når jeg begynte å spille netball fikk livet en helt ny og bedre vending for meg."


Ryan

Ryan Walklett er 25 år fra London. Han slet med en manisk holdning til det å være tynn og slank, og slet mentalt til han prøvde løping. Nå har han funnet en ny rytme og ser etter nye utfordringer hver dag.

"Jeg var på en mørk plass for noen år siden. Jeg prøvde å være veldig, veldig slank, og jeg hadde depresjon og angst. Jeg leste på nett at løping kunne hjelpe og tenkte jeg kunne prøve.

Når løpingen begynte å hjelpe på det mentale skjønte jeg at løping var "meg-tid" og at det var en avkobling fra hverdagen, og at det fysiske ved løpingen kun er en bonus bi-effekt."