Nedenfor finner du svar på vanlige spørsmål

For mer hjelp, kan du kontakte oss via din kundekonto, via e-post eller besøk vår hjelpeside.

Hva er fraktkostnadene?

Våre standardleveringskostnader er 70kr og inkluderer levering med Posten. Hvis du handler for 1650kr, er frakten gratis. Levering tar vanligvis 5-10 dager (dette avhenger av tollprosedyrer og kan derfor ta lengre tid).

Må du betale toll avgifter?

Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-. Vi jobber med å lage et system der Myprotein betaler moms og toll på vegne av kunden, direkte til den norske stat. Vi håper å ha dette på plass i løpet av 2018.

Hva gjør jeg hvis jeg har noen spørsmål?

Kundeservice kan kontaktes via e-post, gjennom Din Side. Du kan også ta kontakt på Facebookside. De kan svare på enkle spørsmål.

Hvilken betalingsalternativ tilbyr dere?

Når du er ferdig med bestillingen, kan du velge å betale med debit- eller kredittkort eller via Paypal.

Tilbyr dere smaksprøver / porsjonspakninger?

Hvis du ønsker å prøve et nytt produkt eller en ny smak vi tilbyr porsjonsstørrelser av flere populære produkter. Du finner dem under smaksprøve-menyen.

Back to top