SPAR 33% PÅ ALT*
BRUK KODE 33NO
vær obs på Toll og VAT regler

Protein Powder For Beginners

HVORFOR TA PROTEINTILSKUDD?

Vi vet hva du tenker: “protein pulver er bare for bodybuilders.” Det stemmer nemlig ikke. Protein pulver er for alle. Hverken du har gått for en jogge tur eller ut med syklen, fått igang bevegelsen på Yoga, eller prøver fri vekter på treningssenteret.

Protein hjelper med å bygge og vokse muskler — ikke vær i tvil, det betyr nødvendigvis ikke at du kommer til å bulke opp.

KJØP VÅRE BESTSELGERE

FAQs
Det er mye misforståelser når det kommer til proteintilskudd, I tillegg til en mengde med informasjon som kan gjøre det vanskelig å ta inn alt. Derfor har vi gjort det enklet og svart dine mest spurte spørsmål angående protein pulver.

Proteinshakes brukes i musklene på tre måter: bygge muskler, forhindre muskel skader og fremhever muskelgjenoppretting. Om du er ute etter å bygge muskler etter en treningsøkt, så er proteinshakes en veldig enkel og kostnadseffektivt måte å øke protein inntaket, og det smaker godt og!


Å ha en høy-protein diet vil hjelpe å øke din muskelmasse - ettersom muskler er bygget for det meste av protein. Men ikke glem, for å bygge rene muskler trenger du også resistans trening. Ellers, vil et økt protein og kalori inntak føre til at overskudds energien blir lagret som fett.


For det første, så må vi avklare forskjellen mellom proteinshakes og måltidserstatning shakes. Protein pulver er tatt for å hjelpe å bygge og reparere muskler. Proteintilskudd er ikke ment for å erstate et måltid, det skal være ett tilskudd til å hjelpe å ha et sunt og balansert diet ved å øke protein inntaket på en kosteffetkiv måte.

måltidserstatning shakes gjør nøyaktig hva navnet sier. Næringen er balansert for å kunne erstatte et måltid. Det er en flott måte å erstatte mat om du ikke har ork til å lage mat, men samtidig vil holde en balansert diet. 


Akkuratt som hvilket som helst annen form for energy, om du tar inn mer enn du brenner av så øker du risikoen for å langsiktig legge på vekt. Men hvis det er målet ditt, kan protein shakes være et alternativ med lite fett og lavere karbohydrater (avhengig av hvilket du velger) for å hjelpe deg med å få mager masse i stedet for fett. 


DIN PROTEIN VEILEDNING


Vil du ha mer informasjon om protein pulver, sine fordeler, og veiledning på hvilket du burde velge? Sjekk ut linken under


Les Mer