Myprotein kinesiotape

Opp til 60% på alt pluss
10% ekstra med kode: EKSTRATINO

Opp til 60% på alt pluss
10% ekstra med kode: EKSTRATINO

SOMMERSALG  ||  Opp til 60%ALT!  ||  50% THEWHEY!
I tillegg får du 10% ekstra avslag med koden EKSTRATINOog i tillegg får du 5% ekstra - 15% totalt, hvis du tar med min ett klesplagg!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt  02.07.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
Var: kr59,00 kr53,00 Spar: kr6,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

KKinesiotape er mye brukt i den sportslige verden som det kan gi det lille ekstra for alle som tar treningen på alvor. Myprotein kinesiotape er designet for å løfte huden bort fra muskel og fascia for å dekomprimere området som kan fremme blodsirkulasjonen. Dette kan spille en rolle i å forsinke utmattelse og påskynde restitusjon. Ved å øke bevisstheten om kroppen dins posisjon, kan kinesiotape også bidra til å opprettholde holdning og form mens du trener.

Dimensjoner:

Bredde: 5 cm Lengde: 500 cm

Nøkkelfordeler

  • 95% bomull/5% elastan
  • Kan forbedre blodstrømmen & hjelpe med holdningen og formen
  • Basert på akryl, Medisinsk gradert liv som er myk mot huden

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein kinesiotape

Velg bilde

Myprotein kinesiotape