Myprotein Smartshake™ - Original - Svart

Størrelse
Farge

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr49,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Smartshake™ Liten Shaker har en unik design som gjør shakeren kompakt, men likevel tilby en allsidig shaker som er lett å bære på farten. Smartshake™ Liten Shaker har en snap-on sil som gjør at er det ingen løse deler. Det er også et unikt oppbevaringsrom i bunnen av shakeren til å lagre dine kosttilskudd som piller, kapsler og pulver. Hvem er Smartshake™ Liten Shaker egnet for? Smartshake™ Liten Shaker er ideell for alle som leter etter en liten, men kompakt shaker som kan holde på deres favorittpiller eller pulver, da er dette det perfekte tilbehøret når du er på farten.

Nøkkelfordeler

  • Høykvalitets, lekkasjefri shaker
  • Unik oppbevaring for å holde piller eller pulver
  • 600ml kapasitet

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Smartshake™ - Original - Svart

Velg bilde

Myprotein Smartshake™ - Original - Svart