Myprotein Smartshake™ - Original - Svart

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Opp til 55%ALT! Ingen kode nødvendig...
Husk å bruke koden EKSTRA10NO for å få 10% i tillegg til salget!
+ Gratis THEWHEY-prøve sjokolade på kjøpet!

Husk også å se vår eksklusive 5M COLLECTION BUNDLE med 5 herlige favoritter til halv pris - Kun denne uken!
Rabatten blir automatisk lagt til i kassen.

Golden Ticket er en fysisk billett du får i din forsendelse hvis du handler mellom mandag 21 Aug og Søndag 27 Aug. Du får en eksklusiv kode du kan bruke for å få rabatt hos Myprotein.
Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 25.08.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


KJØP NÅ
kr39,00
Utsolgt

Produktoversikt

Smartshake™ Liten Shaker har en unik design som gjør shakeren kompakt, men likevel tilby en allsidig shaker som er lett å bære på farten. Smartshake™ Liten Shaker har en snap-on sil som gjør at er det ingen løse deler. Det er også et unikt oppbevaringsrom i bunnen av shakeren til å lagre dine kosttilskudd som piller, kapsler og pulver. Hvem er Smartshake™ Liten Shaker egnet for? Smartshake™ Liten Shaker er ideell for alle som leter etter en liten, men kompakt shaker som kan holde på deres favorittpiller eller pulver, da er dette det perfekte tilbehøret når du er på farten.

Nøkkelfordeler

  • Høykvalitets, lekkasjefri shaker
  • Unik oppbevaring for å holde piller eller pulver
  • 600ml kapasitet

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Smartshake™ - Original - Svart

Velg bilde

Myprotein Smartshake™ - Original - Svart
Back to top