Myprotein Sports Bag

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr189,00
Utsolgt

Produktoversikt

Myprotein Sports Bag av Gymheadz er ideell for lagring og transport av klær, kosttilskudd og tilbehør til og fra treningsstudioet.

Posen inneholder side håndtak og en avtakbar skulderstropp, med en romslig hovedrom og sidelommer.

Posen måler 50 x 35 x 35cm og kommer i sort med Myprotein logo på fronten og enden.

420 denier 100% Polyester bag stoff

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Stor sportsbag
  • Lettog slitesterk sportsbag
  • Perfekt for treningen

     

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Sports Bag

Velg bilde

Myprotein Sports Bag