Myprotein Stor Fill-N-Go Trakt (250ml)

Opp til 60% på alt pluss
10% ekstra med kode: EKSTRATINO

Opp til 60% på alt pluss
10% ekstra med kode: EKSTRATINO

SOMMERSALG  ||  Opp til 60%ALT!  ||  50% THEWHEY!
I tillegg får du 10% ekstra avslag med koden EKSTRATINOog i tillegg får du 5% ekstra - 15% totalt, hvis du tar med min ett klesplagg!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt  02.07.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Bruk Myprotein Fill-N-Go Trakt til å lagre, transportere og helle dine pulveriserte kosttilskudd. Med skrukork-lokk og bunn, er det bare fylle trakten med kosttilskudd, lukke opp og tømme i din flaske når det trengs. Laget av sterk BPA-fri plast kan du være trygg på ditt pulver er sikkert - du trenger ikke å bekymre deg for søl på bunnen av bagen din. Tilgjengelig i tre størrelser, er dette tilbehøret perfekt for lagring av protein, aminosyrer og pre-workoutpulver.

Nøkkelfordeler

  • 250ml kapasitet
  • Laget av slitesterkt plastikk, fri for BPA som er godkjent av FDA
  • Perfekt for oppbevaring og helle pulver

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Stor Fill-N-Go Trakt (250ml)

Velg bilde

Myprotein Stor Fill-N-Go Trakt (250ml)