Trimr Vannflaske & Shaker - Svart

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Opp til 55%ALT! Ingen kode nødvendig...
Husk å bruke koden EKSTRA10NO for å få 10% i tillegg til salget!
10% ekstra ved kjøp av klær!

Husk også å se vår eksklusive 5M COLLECTION BUNDLE med 5 herlige favoritter til halv pris - Kun denne uken!
Rabatten blir automatisk lagt til i kassen.

Golden Ticket er en fysisk billett du får i din forsendelse hvis du handler mellom mandag 21 Aug og Søndag 27 Aug. Du får en eksklusiv kode du kan bruke for å få rabatt hos Myprotein.
Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 25.08.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


KJØP NÅ
Var: kr159,00 kr139,00 Spar: kr20,00
Utsolgt

Produktoversikt

Verdens første hybridflaske er her: vannflaske og shaker i et. Vakkert utformet med jord - vennlige materialer. Dette flotte produktet inkorporerer en rekke nyttige funksjoner. Med plass til over 650 ml, Trimr Vannflaske & Shaker vil hjelpe deg å holde det gående hele dagen.

Trimr Vannflaske & Shaker er uten BPA, tett, motstandsdyktig mot lukt og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Trimr hybrid vannflaske og shaker flaske har både en drikketut og større åpning for enkel bruk. Det kirurgiske rustfrie stålet sikrer at shaken alltid er jevn, mens anti - slip bunnen sikrer at Trimr Vannflaske & Shaker holder seg akkurat der du forlot den. Med en et års gratis garanti, er dette en risikofri investering.

Nøkkelfordeler

  • Mikser i rustfritt stål
  • Uten BPA, tett, luktresistant
  • Et års garanti

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Trimr Vannflaske & Shaker - Svart

Velg bilde

Trimr Vannflaske & Shaker - Svart
Back to top