Trimr Vannflaske & Shaker - Svart

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr159,00 kr143,00 Spar: kr16,00
Utsolgt

Produktoversikt

Verdens første hybridflaske er her: vannflaske og shaker i et. Vakkert utformet med jord - vennlige materialer. Dette flotte produktet inkorporerer en rekke nyttige funksjoner. Med plass til over 650 ml, Trimr Vannflaske & Shaker vil hjelpe deg å holde det gående hele dagen.

Trimr Vannflaske & Shaker er uten BPA, tett, motstandsdyktig mot lukt og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Trimr hybrid vannflaske og shaker flaske har både en drikketut og større åpning for enkel bruk. Det kirurgiske rustfrie stålet sikrer at shaken alltid er jevn, mens anti - slip bunnen sikrer at Trimr Vannflaske & Shaker holder seg akkurat der du forlot den. Med en et års gratis garanti, er dette en risikofri investering.

Nøkkelfordeler

  • Mikser i rustfritt stål
  • Uten BPA, tett, luktresistant
  • Et års garanti

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Trimr Vannflaske & Shaker - Svart

Velg bilde

Trimr Vannflaske & Shaker - Svart