Myprotein Holdall Sport Bag – Svart

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr369,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Vår Myprotein Holdall Sports Bag in svart ier konstruert ved hjelp av et slitesterkt og topp polyesterstoff. Bagen har et hovedrom med en flyttbar skillevegg som kan dele bagen i to, hvor den ene har også en innebygd flaskeholder. Denne multi-funksjons "holdall"-bagen også har en innebygd sammentrykkbar ryggsekkfunksjon på bunnen av bagen. Det yre rommet med dobbel glidelås er perfekt for dine nøkler og telefon, med en justerbar skulderstropp med skumputer for maksimal brukervennlighet. Stoffsammensetning - 600D Polyester.

Nøkkelfordeler

  • Sammentrykkbar ryggsekkfunksjon i bunnen av bagen
  • Justerbar polstret skulderstropp
  • Flyttbar skillevegg for å enkelt skille elementer

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Holdall Sport Bag – Svart

Velg bilde

Myprotein Holdall Sport Bag – Svart