Myprotein Pannebånd - Oransje

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr109,00
Utsolgt

Produktoversikt

Myprotein Pannebånd er en sømløs rørformet plagg for hodet laget av høy-ytelses microfiber som gjør det lett pustende og transporterer bort eventuell fuktighet. Den er sy fri og det gjør dem behagelig for hodet og det kan bæres som en lue, pannebånd, under hjelm, finlandshette, sol, støv eller vind skjermer.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Myprotein-logo pannebånd
  • Pustende materiale som transporterer vekk fuktighet
  • Komfortabelt hodeplagg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Pannebånd - Oransje

Velg bilde

Myprotein Pannebånd - Oransje