Myprotein Pilates Stretch-Band

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Produktspesifikasjon

Disse Myprotein merkete stretch-band er perfekt skreddersydd for å trene alle muskelgrupper ved ulike motstander. Vi har utviklet et lett (blått band), medium (grått band) og et tungt (sort bånd) motstand, slik at du kan utvikle deg fra band til band avhengig av styrke og fleksibilitet. Du kan knytte disse bandene til treningsmaskiner slik som benkpress og knebøystativer, samt bruke dem er isolert for å trene masse forskjellige muskelgrupper. De er en utmerket pakke av utstyr laget for å tøye og øke omfanget av bevegelse, ved å treffe områder som er integrert i din valgte idrett.

Spesielle funksjoner

- Laget av miljøvennlig 100% latex

- Suveren motstand

- Merket med Myprotein farger and logo

- Kan brukes hvor som helst, når som helst

Best for

  • Tøying og for å omfanget av bevegelse
  • Rehabiliteringsøvelser
  • Styrker alle muskelgrupper

Nøkkelfordeler

  • Flott for å tøye og øke bevegeligheten
  • Rehabilitering treningsverktøy
  • Laget av miljøvennlig 100% latex

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Pilates Stretch-Band

Velg bilde

Myprotein Pilates Stretch-Band