Myprotein Smartshake™ Slim Shaker - Blå

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr39,00 kr35,00 Spar: kr4,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Smartshake™ Slim Shaker?

Smartshake™ Slim Shaker har et unikt design som gjør flasken kompakt, men likevel lett å tilby en allsidig shaker som er lett å bære med deg. Smartshake™ Slim Shaker har også en snap-on sil så det er ingen løse deler til shakeren. Det er også et unikt oppbevaringsrom i bunnen av shakeren til å lagre dine kosttilskudd som piller, kapsler og pulver.

Fordeler med Smartshake™ Slim Shaker

• 500ml kapasitet

• Lekkasjefri shaker av høy kvalitet

• Skru-på lagringsplass til piller og pulver

• BPA og DEHP fri

• Oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser trygt

Hvem er Smartshake™ Slim Shaker egnet for?

Smartshake™ Slim Shaker er ideell for alle som leter etter en lett og kompakt shaker flaske med ekstra lagringskapasitet til å holde kosttilskudd som piller eller pulver, noe som gjør flasken praktisk når du er på farten.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Høykvalitets, lekkasjefri shaker
  • Unikt design for å holde piller eller pulver
  • 500ml kapasitet

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Smartshake™ Slim Shaker - Blå

Velg bilde

Myprotein Smartshake™ Slim Shaker - Blå