vanntette sportsbag – Blå

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr399,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein vanntette sportsbag er konstruert ved hjelp av fleksibel Polyvinal, som kan bli fullstendig vasket - perfekt for svette gymøkter. Bagen inneholder et indre kammer, som er konstruert av et nett stoff slik at pusteevnen til dine post-workout klær opprettholdes . Vesken har en avtagbar bærerem, skjulte glidelåser, en justerbar skulderrem og neopren håndtak for maksimal komfort. Stoffsammensetning - 100% Polyvinyl.

Nøkkelfordeler

  • Justerbar skulderstropp
  • Avtagbar bærestropp
  • Vanntett/mulig å tørke av med klut

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

vanntette sportsbag – Blå

Velg bilde

vanntette sportsbag – Blå