Abs Pack

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr367,00 kr294,00 Spar: kr73,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein abs pakke inneholder 3 spesielt utvalgte produkter. Kombinere vår mest solgte Impact Whey Protein med CLA og daglige vitaminer for helse og velvære.

Inkludert i abs pakke:

Impact Whey Protein (uten smak, 1kg)

Impact Whey Protein er vår mest solgte 82% premium whey protein, som gir 20g protein per 25g servering. Det høye proteininnholdet vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

CLA (180 kapsler)

konjugert linolsyre (CLA) er en fettsyre som finnes naturlig i kjøtt og meieriprodukter. CLA kapslene inneholder 1000mg av CLA per softgel.

Daglig Vitaminer (60 tabletter)

Våre meieri Vitaminer er en effektiv måte å sikre RDA av de essensielle vitaminer som kroppen din trenger for å utføre og virke til sitt potensial. Inneholder 7 essensielle vitaminer som er den perfekte måten å støtte generell helse og velvære.

ideell for alle som deltar i regelmessig mosjon og ønsker tre fantastiske kosttilskudd for en god pris.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Fantastisk verdi for pengene
  • 3 av våre bestselgende produkter
  • God måte å øke CLA- & multi vitamin-inntak

Anbefalt bruk

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Ingredienser

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Abs Pack

Velg bilde

Abs Pack