Night Pack

BURSDAG! Få opp til 60%alt! + Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr446,00
Utsolgt

Produktoversikt

Night Pack inneholder Milk Protein Myk sakte utslippende protein med ZMA patentert sink og magnesium formel og 5-HTP så kan du sovne av med denne praktiske pakken, for å fremme utvinning og hjelpe deg å nå dine treningsmål

Night pakken består av:.

melk protein Myk (uten smak, veske, 1kg) er et melkeprotein konsentrat avledet fra ultra-filtrert skummet melk. Melkeproteinet er en utmerket kilde til kasein og myseproteiner i samme forhold som det finnes naturlig i melk (kasein 80% og whey 20%). Det høye proteininnholdet vil bidra til vekst og opprettholdelse av muskelmasse.

5-HTP (badekar, 90)

(5-hydroksy L-Tryptofan) er en naturlig forekommende aminosyre som er en forløper til neurotransmitter serotonin.

ZMA (Tub, 90)

En synergistisk kombinasjon av sink og magnesium.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 3 produkter til før sengetid
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse

Anbefalt bruk

Se individuelle produktsider for mer informasjon. Vær oppmerksom på at vi anbefaler å ta ZMA og melkeprotein Smooth minst 90 minutter fra hverandre, siden meieri produktet kan påvirke opptaket av ZMA.

Ingredienser

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Næringsinformasjon

Please see individual product pages for details.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Night Pack

Velg bilde

Night Pack