Recovery Pack

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
Var: kr427,00 kr319,00 Spar: kr108,00
Utsolgt

Produktoversikt

Recovery Pack kombinerer 3 førsteklasses produkter utviklet for å hjelpe til med gjenoppretting etter en intens økt samt bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Denne inneholder Recovery Evo før-trenings formel med den populære aminosyren L Glutamin og vår sink og magnesium formel i én praktisk pakke for å fremme rask utvinning og hjelpe deg å nå dine treningsmål.

Recovery Evo (Jordbær & Eple, veske, 1,28 kg)

Recovery Evo er en gjenopprettings supplement som gir kroppen din viktige næringsstoffer som er nødvendige for effektiv utvinning. Den unike ingrediens kombinasjonen er utformet for å bidra til å fremme og fremskynde helbredelsesprosessen, noe som gjør Recovery Evo en uunnværlig komponent i enhver seriøs idrettsutøvers ernærings rutine.

L Glutamin (veske, 250g) er

L Glutamin en viktig aminosyre som kreves av hver muskel i kroppen

sink og magnesium ( 90)

sink og magnesium er en kombinasjon av to essensielle mineraler (sink og magnesium) og vitamin B6.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 3 premium produkter
  • Designet for å støtte restitusjon
  • God valuta for pengene

Anbefalt bruk

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Ingredienser

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Næringsinformasjon

Vennligst se individuelle produktsider for mer informasjon.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Recovery Pack

Velg bilde

Recovery Pack
Back to top