Snack Attack prøve pakke

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr67,00 kr54,00 Spar: kr13,00
Utsolgt

Produktoversikt

Myprotein Snack Attack Sample Pack bringer sammen tre deilige høyt protein snacks, perfekt for alle som leter etter en praktisk måte å øke sitt daglige inntak av protein. Pakken inneholder en Chocolate Chip Oats og Whey Bar, en sjokolade Mint high Pro Bar og en hvit sjokolade Mandel Protein Kjeks.

Inkluderer:

Oats & Whey Bar 88g – Sjokolade Flak
Mypotein Oats & Whey Bar er en stor måltids erstatnings bar for de som ønsker å legge til høy kvalitets protein og karbohydrater i kostholdet. Ved hjelp av en lav GI Oat blanding og en konisk frigjøring av protein fra melkeprotein og myseprotein, Oats & Whey Bar er et godt valg hvis du leter etter en næringsrik snack når som helst på dagen

.

High Pro Bar 80g - Min Sjokolade
Myprotein high Pro Bar gir en imponerende 29g protein for å støtte mager vekst og restitusjon når du er på farten. Med ekstra Lactospore® probiotika for å hjelpe fordøyelsen og forbedre biotilgjengelighet av næringsstoffer, er high Pro en sunn og næringsrik snack valg for alle.

Protein Cookie 75g – Hvit Mandel sjokolade
Med over 37g protein per kjeks, er denne myke kjeksen et flott alternativ til protein barer og shaker. Hvis du ønsker å øke ditt daglige proteininnhold med en deilig og næringsrik snack, så se ikke lenger enn Myprotein Protein Cookie

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Deilig proteinrik snacks
  • Perfekt som en måtidserstatter
  • Promoterer mager masse og restitusjon

Anbefalt bruk

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Ingredienser

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Næringsinformasjon

Vennligst se individuelle produktsider for mer informasjon.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Snack Attack prøve pakke

Velg bilde

Snack Attack prøve pakke