• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Aktivert Bygg

Aktivated®

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr219,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Aktivert® Barley?

Aktivert® Bygg er en pre-spiret korn som kan bli tatt i løpet av dagen for å øke karbohydratinntak for en rekke forskjellige idretter.

Fordeler med Aktivert Bygg

Beta-glukaner som finnes i bygg kan bidra til opprettholdelse av normale blodkolesterolnivåer. På grunn av dette er en lav GI karbohydratkilde dette kan også bidra til reduksjon av blodglukose rett etter at den er forbruket.

Hvem passer Aktivert® Bygg for?

Aktivert® Bygg er ideelt for alle som ønsker å øke daglig karbohydratinntak i form av GI karbohydratkilde med lav GI.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler som passer til vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Kilde til karbohydrater med lav GI
  • Høyt nivå av betaglukan
  • God valuta for pengene

Anbefalt bruk

Ha 500-750ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn, som inneholder gluten, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg og produkter av disse.

uten smak: Organic Aktivated & reg;Barley Stivelse Pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - ¾ Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1590 kJ/377 kcal 477 kJ/113 kcal 6%
Fett 1.9 g 0.6 g 1%
  hvorav mettet 0.3 g 0.1 g 0%
Karbohydrater 70 g 21 g 8%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Fiber 20 g 6 g  
Protein 10 g 3 g 6%
Salt <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholder er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Aktivert Bygg

Velg bilde

Aktivert Bygg