• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Amaranth Superfine Mel

Organisk Amaranthmel

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr110,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Amaranth Superfine Mel?

Amaranth mel ble mye brukt av Aztec og Inca sivilisasjoner i pre-colombiansk Amerika og det er produsert av slipet frø fra Amaranth anlegget til et fint pulver. Amaranth mel er en kilde til komplett protein som inneholder alle essensielle aminosyrer og er spesielt høy i lysin. Det er også en god kilde til magnesium og jern, og er høy i fiber.

Amaranth Superfine mel Fordeler

Amaranth Superfine Mel er høy i fiber gir over 9g fiber per 100g og lite mettet fett og salt. Amaranth Superfine Mel gir 15% protein som vil bidra til vekst og vedlikehold av Mager masse.

Hvem passer Amaranth Superfine Mel for?

Amaranth Superfine Mel er ideell for alle som ønsker å øke det daglige fiber inntaket. Dette kan legges til matvarer for å forbedre næringsinnholdet så vel som blir konsumert separat som en høy karbohydrat (lav GI) og høy fiber mat supplement.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Lavt innhold av fett og sukker
 • Rik på kostfiber
 • Et supert tillegg til mange matvarer

Anbefalt bruk

Ha til noen smakfulle matvarer eller bruke som et alternativ til ren hvit mel i baking.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

uten smak : Økologisk Amaranth Superfine Mel (100%)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - ~

~ - ~ (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g *RI
Energi 1712 kJ/406 kcal 20%
Fett 6.5 g 9%
  hvorav mettet 1.7 g 9%
Karbohydrater 66 g 25%
  hvorav sukkerarter 1.7 g 2%
Protein 16 g 32%
Salt 0.25 g 4%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Amaranth Superfine Mel

Velg bilde

Amaranth Superfine Mel