• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Aminogen®

Perfekt tillegg til din daglige shake

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr109,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Aminogen®?

Aminogen® er en patentert formel som gir en unik kombinasjon av fordøyelses proteaser (enzymer), utviklet fra to sopp typer; Aspergillus niger og Aspergillus oryzae.

Fordeler med Aminogen®

Aminogen® er et løselig pulver som kan legges til din shake etter treningen sammen med protein som whey, egg eller soya.

Hvem er Aminogen® egnet for?

Aminogen® er ideell for alle som ønsker å maksimere gjennopprettingen etter intens fysisk trening. Det anbefales å konsumere 200mg av Aminogen® umiddelbart etter treningen sammen med en type protein som kan bli fordøyet raskt som whey protein.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Selvom dette produktet er produsert av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieri pulver brukes innenfor samme produksjonsanlegg og kontaminasjon kan forekomme i svært små mengder. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Patentert enzymformel
 • Ideell to consume with whey protein
 • Løselig pulver, enkel å blande

Anbefalt bruk

Ha 200-300ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske jo tykkere vil shaken bli). Deretter legg til 2g og rist. Nå er den klar til bruk.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig vekt. Vi prøver så godt vi kan å gi deg en nøyaktig mengde når du bruker våre Myprotein kuler. Allikevel så vil disse bare gi deg en omtrentlig mengde og de er ingen erstatning for bruk av en vanlig måleenhet.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, egg, soya, gluten og lignende produkter

Uten smak . Aminogen® Patentert fordøybar enzym blanding (proteaser fra Aspergillus niger og Aspergillus oryzae)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 liten scoop (200mg)

Porsjoner per beholder - 250 (50g)

Næringsinnhold

 Per servering
Aminogen®  200 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Aminogen®

Velg bilde

Aminogen®
Back to top