• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA Peptider

Ideell til intens trening

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr189,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Branch Chain Amino Acid (BCAA) Peptider?

BCAA Peptider er en forbedret form for BCAA og gir 50% BCAA Peptider i et 2:1:1 forhold av leucin, isoleucin og valin. Peptid formen betyr at det er fremstilt fra myseproteinisolat å bruke en proprietær enzym som bryter de lange kjeder ned i mer lett absorberbare di- og tri-peptider.

BCAA peptid Fordeler

Peptid formen tillater en raskere absorpsjon på grunn av den høye kapasitet som kan føre til at den slipper inn i muskelen hurtigere, og en større muskelproteinsyntese respons.

Hvem er BCAA Peptider Egnet for?

BCAA Peptider er ideell for alle som deltar i intens trening og er etter optimal muskel utvinning.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • BCAA 2:1:1 forhold av Leucin, Isoleucin og Valin
  • Di og Tri-Peptideform av BCAA
  • 50% BCAA Petider

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i du til 5g, rist og drikk. Bruk 2-4 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer melk, egg, gluten og lignende produkter.

Bær eksplosjon Aromastoff : BCAA peptid (Melk) (40%), BCAA 2:1:1 Pulver Blanding (40%), syre (sitronsyre), farger (Rødbeter Rød, Antocyanin), Aroma, søtningsmiddel (sukralose),

Tropisk Storm Aromastoff : BCAA Peptid (Melk) (40%), BCAA 2: 1:. 1 Pulver Blanding (40%), syre (sitronsyre), fargestoff (karotener), Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

uten smak : BCAA Peptid (Melk) (50%), BCAA 2:1:1 Pulver Blanding (50%).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 tsp (5g)

Porsjoner per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
L-Leucin     1.9 g
L-Isoleucin     950 mg
L-Valin     950 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

BCAA Peptider

Velg bilde

BCAA Peptider
Back to top