Biltong

Velsmakende biff-snacks

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter || Bruk kode: TRETTINO

- 25% på alt || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr49,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Biltong er en velsmakende, ekte biff-snack laget etter en gammel sørafrikansk oppskrift med kun de beste biffbitene.

Utelukkende laget for Myprotein. Denne fantastiske Biltongen er et godt valg for en av proteinrik snack. Passer når som helst på dagen, og bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Ved hjelp av de beste bitene av silverside eller topside, er denne premium britiske biffen deretter kuttet i strimler og lufttørket. Det tar over 200g biff å lage 100g Biltong.

Klassifisert som en 'våt' Biltong, og gir 57g protein per 100g produkt, noe som gjør den ideell for alle som leter etter en næringsrik og velsmakende proteinsnack.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

   
 • Over 57g protein per pakke
 •  
 • Lite mettet fett
 •  
 • God autentisk smak

Anbefalt bruk

Spis som en proteinrik snack når det er nødvendig.

Advarsel: For å forbedre smak og friskhet har en oksygenabsorbator blitt inkludert i denne pakken. Denne pakken inneholder ufarlige, ikke-giftige mineraler, men bør ikke spises. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Når åpnet, spis innen 3 dager, og oppbevar i kjøleskapet. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Ikke egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser ifet . Pakket i et anlegg som håndterer gluten og lignende produkter.

Alle Smaker: Biff 200g for hver 100g med biltong, eddik, krydder, HydrolysertSoya protein, Salt, gjærekstrakt, finkornet Sukker, Farge (Ammoniakk Karamell, Paprika ekstrakt), Kaliumsorbat, syre (sitronsyre).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Pack (100g)

Næringsinnhold

  Per 100 g
Energi 1239 kJ/294 kcal
Fett 4.5 g
  hvorav mettet 1.6 g
Karbohydrater 0 g
  hvorav sukkerarter 0 g
Protein 57 g
Salt 4 g

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Konge

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Stor porsjon med saftig og herlig krydret biltong kjøtt med rå macro verdier.. Virkelig en ny addiction in progress her..! Chili er ordentlig spicy, og min favoritt

Passer bra med:

Mellommåltid

Mon Jun 12 19:08:17 BST 2017 av Thomas #1 Topp omtalerer

Biltong

Velg bilde

Biltong
Back to top