• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Bringebærketoner

BURSDAG! Få opp til 60%alt! + Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr179,00
Utsolgt

Produktoversikt

Bringebærketoner er tilsatt til mange forskjellige kosttilskudd i nyere tid. De er en naturlig ekstrakt fra frukt, og blir markedsført som et effektivt verktøy for å øke stoffskiftet og fremme fettforbrenning.

Vitenskapelige studier av bringebærketoner har koblet produktet til en økning i lipolyse (nedbrytning av fettceller). Bringebærketoner er en kjemisk forbindelse som finnes i frukt, som er ansvarlig for fruktig lukt og smak. Den kjemiske strukturen til bringebærketoner er nært knyttet til en rekke andre ekstrakter som også brukes for å fremme fetttap. Capsaicin, som er den "sterke" delen av chili og synephrine begge øke stoffskiftet, men har bivirkninger som irriterer magen, som bringebærketoner ikke gjør.

I vitenskapelige studier, bringebærketoner økte produksjon av noradrenalin, noe som øker temperaturen i kroppen og forårsaker en økning i metabolske raten. En annen effekt av kosttilskuddet når den ble undersøkt i en studie var at det reduserte kroppens evne til å syntetisere fett.

Takket være denne doble tilnærmingen som hindrer produksjonen av nye fettceller i kroppen og øker grunnraten der fett er forbrent, blir bringebærketoner sett på som et av de beste håpene for alle som ønsker å redusere kroppens nivåer av fett.

Bortsett fra de estetiske fordelene ved å redusere fett under huden, er en sekundær nytte av dette kostilskuddet at fett i blodårene også kan bli redusert på grunn av de økte nivåene av noradrenalin i blodet.

Totalt sett, takket være sin naturlige opprinnelse og mangel på bivirkninger, er bringebærketoner et produkt som trygt kan brukes av nesten alle som ønsker å oppleve de potensielle fettreduksjonsfordelene av kosttilskuddet.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • 100% bringebærekstrakt
 • Enkel å blande
 • Naturlig fruktekstrakt

Anbefalt bruk

Tilsett din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Tilsett deretter 100 mg, rist godt og konsumer. Bruk to ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt opp ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi gjør alle forsøk på å gi et nøyaktig tilsvarende mål ved hjelp av vår Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleenhet.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et tørt og kjølig sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Bringebærekstraktpulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 100 mg

Serveringer per beholder - 1000 (100g), 2000 (200g)

Næringsinnhold

  Per servering
Bringebærekstrakt     100 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Bringebærketoner

Velg bilde

Bringebærketoner