• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Buckwheat Superfine Mel

Organisk Bokhvetemel

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr107,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Buckwheat Superfine Mel?

Til tross for navnet, Buckwheat Superfine Mel er ikke avledet fra hvete og i stedet er avledet fra frøene av en blomstrende plante og har en søt og nøtteaktig smak som gjør den ideell for pannekaker eller brød.

Buckwheat Superfine mel Fordeler

Buckwheat Superfine Mel er lav i sukker og fett som gjør det til et ideellt karbohydratkilde for alle som er på et strengt kaloriinntak.

Hvem passer Buckwheat Superfine Mel for?

Buckwheat Superfine Mel anbefales for alle som ønsker å øke karbohydrat og protein inntak, men med en lav mengde sukker og fett. Dette kan legges til matvarer for å forbedre næringsinnholdet eller brukes som en erstatning til hvetemel i enkelte oppskrifter.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Lavt innhold av fett og sukker
 • Et godt alternativ til hvetemel
 • Et supert tillegg til mange matvarer

Anbefalt bruk

Ha til noen smakfulle matvarer eller bruke som et alternativ til ren hvit mel i baking.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter

uten smak .: Økologisk Bokhvete Superfin Mel (100 %)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - ~

~ - ~ (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g *RI
Energi 1477 kJ/348 kcal 18%
Fett 0.8 g 1%
  hvorav mettet 0.1 g 1%
Karbohydrater 78 g 30%
  hvorav sukkerarter 0.5 g 0%
Protein 5.5 g 11%
Salt <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Buckwheat Superfine Mel

Velg bilde

Buckwheat Superfine Mel