• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Chlorella Powder

Chlorella Powder

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr299,00
Utsolgt

Produktoversikt

Chlorella er en enkelt celle grønne alger som vokser i ferskvann. På grunn av sin rike konsentrasjon av næringsstoffer Chlorella er ansett som en hel mat, leverer alle de næringsstoffene som kreves for menneskeliv.

Fordelene med Chlorella:

Chlorella er svært rik på protein, essensielle fettsyrer, vitaminer, fiber, nukleinsyrer (RNA og DNA). blant mange andre viktige næringsstoffer.

Passer for:

Alle som ønsker å øke inntaket av chlorella.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Høyeste klorofyllkonsentrasjon av noen plante
  • Utmerket proteininnhold

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 4g, rist og drikk. Bruk 1-3 porsjoner daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Uten smak: Chlorellapulver (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 tsp. (4g)

Servings Per Container - 125 (500g)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1500 kJ/358 kcal 60 kJ/15 kcal 1%
Fat 10 g 0.4 g 1%
  of which saturates 0 g 0 g 0%
Carbohydrates 17 g 0.6 g 0%
  of which sugars 0 g 0 g 0%
Fibre 16 g 0.6 g  
Protein 50 g 2 g 4%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Chlorella Powder

Velg bilde

Chlorella Powder