• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Gluten Free

  Gluten Free

Coconut Water Powder

Kokosnøttvann i Pulverform Kosttilskudd

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr179,00
Utsolgt

Produktoversikt

Kokosnøttvann Pulver er hentet fra det tropiske landet Ecuador, og kommer fra Kokos nuciferaplanten, hvor vannet til planten blir spraytørket til et ultrafint pulver.

Kokosnøttvann Pulver inneholder en kilde til elektrolytten kalium, som bidrar til normal muskelfunksjon og hjelper å fylle på tapte salter under trening, noe som gjør det ideelt for de som driver med tung trening og bli dehydrert. Dens kilde til kalium gjør også Kokosnøtvann Pulver til et flott produkt å tilsette din post workout-shake.

Laget av 70% Kokosnøtt, uten kunstige farger eller smakstilsetninger, og vi har også tilsatt 30% Maltodekstrin å gi en deilig søt smak, heller enn den vanligvis ubehagelige salte smaken kokosnøttvann har.

For en forfriskende drikk med kokosnøttvann Pulver, bare bland 12g (2½ scoops) med din foretrukne mengde vann eller fruktjuice, eller bedre; prøv med en porsjon av den eksklusive MyAmino BoostTM for en spennende smaksopplevelse

Nøkkelfordeler

 • Kilde til elektrolytter
 • Kilde til Kalium, som bidrar til en normal muskelfunksjon
 • Pulverform som er enkel å blande

Anbefalt bruk

Bare bland 12g (2½ scoops) med din foretrukne mengde vann eller fruktjuice, eller bedre; prøv med en porsjon av den eksklusive MyAmino BoostTM for en spennende smaksopplevelse.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet må ikke brukes som en erstatning for en variert, balansert diett. Oppbevar på en kjølig, tørr plass, vekk fra direkte sollys. Egnet for vegetarianere og veganere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Kokosnøttpulver, Klumpeforebyggende middel (Maltodekstrin, Silikondioksid).

Allergens: May contain egg, milk and soya.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 ½ små måleskjeer/scoops (12g)

Porsjoner per pose - 20 (250 g), 41 (500g), 83 (1kg)

Næringsinformasjon

  Per 100g Per Porsjon
Energi 1599 kJ/375 kcal 192 kJ/45 kcal
Fett 0.6 g 0.1 g
  hvorav mettet fett 0.5 g 0.1 g
Karbohydrater 92 g 11 g
  hvorav sukker 18 g 2.2 g
Fiber 0.5 g 0.1 g
Proteiner 1 g 0 g
Salt 0.40 g 0.05 g
  Per 100g Per Porsjon
Kalium 2734 mg (138% RI*) 328 mg (16% RI*)

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Coconut Water Powder

Velg bilde

Coconut Water Powder
Back to top