• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Dried Coconut

Exotic coconut slices

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr129,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Dried Coconut(tørket kokos)?

Tørkede kokos er en fantastisk kilde til sunt fett (medium kjede triglyserider) og er naturlig høy i fiber med over 10g per 100g som gjør det en matbit til å ha hele dagen for å øke kalori og fettinntaket.

Tørket kokos Fordeler

Tørket kokos inneholder viktige vitaminer, som for eksempel B-vitaminer som bidrar til normal energiomsetning, og er en stor kilde til spormineralet fosfor.

Hvem passer tørket kokos for?

Tørket kokos er ideell for alle som ønsker å øke sitt inntak av sunt fett. .

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Deilige kokosnøttbiter
 • Rik på Middels kjede-triglyserider
 • En god kilde til vitamin B

Anbefalt bruk

Konsumere som en sunn snack eller som del av et næringsrikt måltid.

For å opprettholde friskhet og næringsinnholdet i dette produktet, vennligst lagre i et kjølig og tørt område, fortrinnsvis i en lukket beholder. Bruk sammen med et sunt kosthold og godt balansert livsstil.

Ingredienser

Pakket i et anlegg som håndterer peanøtter, nøtter og sesamfrø.

kokos (99%), sukker (sukrose).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 pakning (500g)

Næringsinnhold

 Per 100g
Energi2886 kJ/700 kcal
Fett68 g
 hvorav mettet54 g
Karbohydrater21 g
 hvorav sukkerarter7.5 g
Fiber11 g
Protein7.3 g
Salt0.19 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Dried Coconut

Velg bilde

Dried Coconut