• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Dried Mango

Delicious Mango Pieces

Smak
Pakke
Mengde

Februarsalg | Opp til 60% rabatt | Ingen kode nødvendig

FEBRUARSALG | Ingen kode nødvendig 

Februar er her, og Myprotein gir deg opp til 60% rabatt på hundrevis av produkter!

Inkluderer bestselgeren Impact Whey Protein, BCAA, CLA & mer. Produktene er allerede satt ned i pris - Ingen kode nødvendig.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 26/02/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr129,00 kr110,00 Spar: kr19,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Vår godt smakende tørket mango er en fantastisk høy energi snack som også er en kilde til fiber, vitaminer og mineraler.

Mango er en stor kilde til antioksidanten vitamin A, som bidrar til å bekjempe de skadelige effektene av frie radikaler. Den inneholder også vitamin C og spormineraler kalsium og jern.

Tørket mango kan spises på egen hånd som en sunn snack alternativ etter trening og mellom måltider eller brukes i hjemmebakst.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Deilig proteinrik
 • sunn snacks
 • Hjelper deg mot 5-om-dagen
 • En naturlig kilde til energi som mellommåltid

Anbefalt bruk

Konsumere som en sunn snack eller som del av et næringsrikt måltid.

For å opprettholde friskhet og næringsinnholdet i dette produktet, vennligst lagre i et kjølig og tørt område, fortrinnsvis i en lukket beholder. Bruk sammen med et sunt kosthold og godt balansert livsstil.

Ingredienser

Pakket i et anlegg som håndterer peanøtter, nøtter og sesamfrø.

Mango, Sukker (sukralose)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 pakning (500g)

Næringsinnhold

  Per 100g
Energi 1409 kJ/332 kcal
Fett 0.9 g
  hvorav mettet 0.3 g
Karbohydrater 82 g
  hvorav sukkerarter 38 g
Fiber 4.5 g
Protein 1.7 g
Salt 0.02 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Dried Mango

Velg bilde

Dried Mango