• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Elektrolytt-Pulver

Viktige salter - så du kan yte mere!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr99,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Elektrolytt-Pulver

Elektrolytt-Pulver består av de grunnleggende elektrolyttene; Natrium, kalium, kalsium og magnesium. Disse bidrar til å framskaffe den elektriske energien som er nødvendig for mange funksjoner i kroppen, inkludert overføring av nerveimpulser og sammentrekninger av muskelfibrillene. Når du trener, er disse næringsstoffene generelt tapt gjennom svette, spesielt når du trener i varmt vær; store tap av elektrolytter kan hemme ytelsen alvorlig.

Fordeler med Elektrolytt-Pulver

Tillegg av elektrolytter til en sport/karbohydrat drikke kan bidra til å holde saltnivået i kroppen og opprettholde riktig fuktighet og øke absorpsjon av vann under fysisk trening. Et tap på bare 2% av kroppsvekten gjennom dehydrering kan dramatisk hindre og påvirke din fysiske ytelsen på en negativ måte.

Hvem passer Elektrolytt-Pulver for?

Passer for alle som tar del i intens, fysisk trening hvor det er stort væsketap.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Inneholder alle de essensielle elektrolyttene
 • Hjelper med rehydrering, spesielt i varmere strøk
 • Kan forbedre opptaket av vann

Anbefalt bruk

Ha 500ml vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 800 mg, rist og drikk. Bruk 1 - 2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

uten smak: Elektro Pulver (100%) (natriumklorid, kaliumklorid sulfat, kalsium difosfat, magnesiumoksid)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/6 tsp. (800 mg)

Serveringer per beholder - 312 (250g), 624 (500g)

Næringsinnhold

  Per servering *RI
Klorid 320 mg 40%
  Per servering
Natrium   210 mg

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Elektrolytt-Pulver

Velg bilde

Elektrolytt-Pulver
Back to top