• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Eplesyre

Friskt og naturlig!

Smak
Pakke
Mengde

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr119,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Malic Acid?

Malic Acid (eplesyre) er nært beslektet med sitronsyre, og finnes i en rekke frukter, blant andre grønne epler. Eplesyre kan smake skarpt og bittert, og har blitt brukt i mange år for i gi sur smak i forskjellige godterier. Eplesyre er en av de vanligste fruktsyrene, og blir produsert naturlig i en rekke frukter, særlig epler..

Fordeler ved Malic Acid

Eplesyre oppstår naturlig i små mengder i en rekke matsorter, for å nyte fullt av dens effekter er det nødvendig å supplere kosten med kilder til eplesyre. Malic Acid Powder inneholder 100% eplesyre.

Hvem passer Malic Acid for?

Malic Acid er spesielt aktuelt for personer som trener for utholdenhetsøvelser som langdistanseløping eller sykling. Som kosttilskudd anbefaler vi et inntak på 800 mg daglig, inntas helst med mat.

Våre kunders kostholdsvalg er veldig viktig for oss. Dette produktet er laget med ingredienser og prosesshjelpemidler som er i tråd med vegansk kosthold, men lages på en fabrikk der melkeprodukter behandles. Derfor kan det oppstå krysskontaminering i svært små omfang. Dette er en tilnærming som støttes av The Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • 100% Eplesyre-pulver
 • 800mg daglig
 • Naturlig forekommende i de fleste frukt

Anbefalt bruk

Bruk din foretrukne mengde vann eller fruktjuice i shakeren. Tilsett deretter 800 mg, rist og drikk. Brukes en gang daglig.

Merknad: Vi anbefaler at alle doseringer måles opp i nøyaktige mengder. Selv om vi etterstreber å gi all den nøyaktighet vi kan med våre MyProtein-skjeer, er disse tilnærmede størrelser og kan ikke byttes til fordel for standardiserte måleenheter.

Den daglige anbefalte dosen må ikke overstiges. Dette produktet er et kosttilskudd og må derfor ikke erstatte et variert kosthold og aktiv livsførsel. Oppbevares på et temperert og tørt sted, ute av rekkevidde for små barn.

Ingredienser

En rekke av våre kunder kjøper Vitamin B Complex sammen med Muscle- og Strength/Endurance-produkter

Laget på en fabrikk som behandler melke-, soya- egg- og glutenprodukter.

Ikke smaksatt: Eplesyre (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/6 ts (800 mg)

Serveringer per beholder - 312 (250g)

Næringsinnhold

 Per servering
Eplesyre  800 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Eplesyre

Velg bilde

Eplesyre
Back to top